Rákóczi Feri csúcsformában: 15 kilót fogyott!

Forrás: Facebook/Rákóczi Ferenc -
fotó műsorvezető fogyás Rákóczi Feri edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class Fm ismert műsorvezetője először a cigarettától, majd jó néhány felesleges kilótól szabadult meg. A fotók alapján alig lehet ráismerni! 

Feri tavaly szeptemberben kezdett kemény fogyókúrába, és rendszeresen látogatta az edzőtermeket is. Az eredmény ma már szemmel látható, hiszen közel 15 kiló súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia - írja a Bors.

Kattints ide a fotókért!

Forrás: Facebook/Rákóczi Ferenc

"Eleinte futni jártam, aztán rájöttem, hogy futni is okosan kell. Edzőt fogadtam és egy dietetikust, aki január óta drasztikusan megszabja, mit ehetek és mit nem. A választékom nagyjából a párolt brokkoli és a csirkemell kettősében merül ki. Április 30-án Balatonfüreden szeretnék részt venni a félmaratonon, amely 21 kilométer.

Ha ez megvan, akkor részben engedek a kísértésnek: a cigi ugyan továbbra is tabu, de majd nemcsak fantáziálok a füstölt kolbászról és a csülökről, hanem meg is eszem. Persze csak mértékkel"

- nyilatkozta a műsorvezető, aki otthon is betartja a szigorú szabályokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.