Szulák Andrea kislánya miatt a munkáit is hajlandó lemondani

Fotó: László Zsigmond/Life.hu -
munka Szulák Andrea gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színházak elhalmozzák munkával, most pedig újabb feladatot kapott. Vasárnaponként a Nagy Duett zsűritagjaként értékeli a párokat, ám ezek mellett mindig odafigyel, hogy kislánya semmiben ne szenvedjen hiányt.

Rengeteg elfoglaltsága van a színésznőnek, de örömmel mondott igent, amikor felkérték a Nagy Duett egyik ítészének. Szerencsére össze tudja egyeztetni színházi munkáival a szereplést, de az már biztos, hogy Szulák Andreának nem lesz ideje unatkozni - írja a Hot.

Fotó: László Zsigmond/Life.hu

Munkái mellett az első mindig is kislánya lesz. A színésznő mindent megtesz azért, hogy semmiben ne szenvedjen Rozina hiányt. “Ha nincs fontos lecke, vagy nem túl késői az előadás, akkor elviszem magammal. A gyereknek ez a legjobb játszótér” - mondta Szulák Andrea, aki azt is hozzátette, hogy a próbaidőszakok emberpróbálóak, de Rozina már megszokta ezt. Andrea pedig a városon is képes keresztülautózni azért, hogy ha csak egy kis időt is, de kislányával töltsön.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

“Azért átautózom a városon, hogy ha csak másfél órára is, de lássam őt. Érezze, hogy van anyukája és nem a munka a prioritás” - árulta el a lapnak a színésznő, aki bevallotta, hogy inkább tölti ezzel az idejét, mint kávézgatással. "Nekem megéri, hogy az alatt nem kávézgatok a barátnőmmel, vagy manikűrözöm - vagy nem tudom, hogy mit csinálnak olyankor a nők, akik ráérnek - hanem a gyeremekemmel töltöm azt a kis időt".- mondta a színésznő, aki többször is mondott már le munkát azért, hogy kislányával lehessen. "Ha valaki megharagszik, mert a munka helyett a gyermekemet választom, akkor nagy valószínűség szerint nekünk nem nagyon van együtt dolgunk".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.