Szülés után 25 nappal úgy néz ki a nő, mintha mi sem történt volna

Forrás: Instagram/Chontel Duncan -
szülés fitneszedző Ausztrália Chontel Duncan test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál fitneszedzőnek nem okozott problémát, hogy szülés után visszanyerje az alakját, mivel várandóssága alatt sem hagyta abba a mozgást, mégis hihetetlen, hogy valamivel több mint 3 hét után máris formában van!

Többször is a figyelem középpontjába került Chontel Duncan, a várandóssága előtt, és a szülés után is. Először azért hódította meg az internetet, mert egyáltalán nem látszott rajta, hogy terhes, és nem is hagyta abba a mozgást.

Forrás: Instagram/Chontel Duncan

Később azért bírálták a nőt az egyik közösségi oldalra feltöltött képe miatt, mert a kisbabájáról posztolt fotón az emberek szerint nem tartja helyesen a gyemrek fejét. Most pedig azért áll ismét a figyelem kereszttüzében, mert 25 nappal a szülés után máris elképesztő formában van!

Forrás: Instagram/Chontel Duncan

Önök elégedettek a tükörképükkel? Ha nem, vegyenek példát Cserpes Lauráról! Aki ugyan nem felel meg a 34-es konfekcióméretnek, mégis elégedett az alakjával. Miért ne tenné? Kihozza magából a maximumot: rendszeresen edz és tudatosan étkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.