A szelfizés segít a fogyásban - Íme a bizonyíték!

diéta szelfi telefon fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év, 365 szelfi - egy amerikai nő szerint a szelfizés miatt sikerült 57 kilótól megszabadulnia. Ha most hitetlenkedve néznéd a monitort, eláruljuk: ez nem átverés!

Az amerikai Justine McCabe-nek közel 60 kilót sikerült ledobnia, méghozzá úgy, hogy 1 éven keresztül minden egyes nap lefotózta magát.

Forrás: Youtube

Természetesen az eredményes fogyáshoz nem csak ez kellett, Justine keményen edzett, figyelt a táplálkozására, de számára sokat jelentett, hogy mindennap dokumentálta a munkája gyümölcsét, hiszen ez motiválta.

Forrás: Youtube

A történet hátterében egyébként egy szörnyű tragédia áll, Justine férje ugyanis tavaly februárban öngyilkos lett, a nő pedig

nem sokkal később pedig az anyukáját is elveszítette.

A férjem halála rájöttem, hogy rengeteg dolgon kell változtatnom” – nyilatkozta a Mirrornak Justine, aki 140 kilós volt, amikor szerettei biztatására egészséges, új életet kezdett. „Minden olyan alkalommal, amikor nem volt erőm edzeni, elővettem az addig elkészült fotókat, és miután láttam, mennyi változáson ment keresztül a testem, folytattam a kemény munkát”.

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.