Istenes Bencéék óriási bejelentésre készülnek

Forrás: Instagram/istenesbence -
bejelentés élet Csobot Adél Istenes Bence család változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég született meg Istenes Bence és Csobot Adél gyermeke. Természetes, hogy ilyenkor elgondolkozik az ember, mi a legjobb a csemetének. Adél és Bence döntésre jutottak, hamarosan el is árulják terveiket a Life.hu olvasóinak.

Nemrég a feje tetejére állt Csobot Adél és Istenes Bence élete, ugyanis megszületett az első közös gyermekük. A kis Nátán körül forog az életük, de azért azt leszögezték, hogy ugyan a kisbabájuk van az első helyen, inkább a csemetét próbálják a saját életvitelükhöz szoktatni.

Forrás: Instagram/istenesbence

Nátán megszületése bizonyára sok beszélgetést és gondolkozást indított el, hiszen minden szülő azt szeretné, hogy a gyermekének a legjobb legyen. Éppen ezért Adél és Bence egy nagyon komoly elhatározásra jutottak, amiről holnap reggel részletesen be is számolnak elsőként itt, a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.