Luxus a köbön - Ez lenne a világ legdrágább focistájának új otthona?

ház luxus ingatlan otthon Paul Pogba foci lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legdrágább focistájához milliárdokat érő luxusotthon illik – éppen ezért a külföldi sajtó már azon morfondírozik, hogy a francia középpályás Paul Pogba vajon milyen ingatlanra cseréli eddigi otthonát.

Az elmúlt hetekben az egész világot bejárta a hír, hogy Paul Pogbát, a francia válogatott középpályását 110 millió euróért, azaz nagyjából 34 milliárd forintért veszi meg a Manchester United, ezzel az összeggel pedig Gareth Bale-től vette át a világ legdrágább játékosa címet.

Paul Pogba Forrás: AFP

A brit lapok arról is cikkeznek, hogy a francia játékos még nem találta meg magának a tökéletes új angliai otthont, pedig lenne miből válogatnia. Itt van rögtön ez az 5 millió fontot, azaz 1,8 milliárd forintot érő ingatlan, ami valószínűleg a 23 éves focista minden luxusigényét kielégítené.

Teniszpálya is tartozik a birtokhoz Forrás: Northfoto

A hat hálószoba mellett található benne egy privát moziterem, egy wellnesslakosztály medencével, egy fullosan felszerelt edzőterem, egy borospince, egy játékterem, a birtokhoz pedig egy teniszpálya is tartozik.

Konyha étkezővel Forrás: Northfoto
Pazar nappali Forrás: Northfoto
Még egy étkező Forrás: Northfoto
Hatalmas háló Forrás: Northfoto
A középen elhelyezett kád szoborszerű hatást kelt Forrás: Northfoto
Feszített víztükör Forrás: Northfoto
Igazi chillzóna Forrás: Northfoto

Az Anglia északnyugati részén található luxusotthon további előnye, hogy jövendőbeli csapattársa, Wayne Rooney is a közelben lakik, ráadásul az Old Trafford stadion, a Manchester United hazai pályája sincs messze.

Egy szó mint száz, ez az 5 millió fontos luxusingatlan maga a tökély.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.