Gáspár Lacinak háromgyerekes apukaként lett teljes az élete

Forrás: TV2 -
Gáspár Laci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal a legújabb trónörökös születése után Gáspár Laciék végre elkészültek a gyerekszobával, azonban egyelőre jobbnak látják, ha maguk mellett tudhatják a picit.

Az énekes számára a gyerekei voltak az elsők, és úgy érzi, Noel érkezésével még teljesebb és boldogabb az élete. Hogy a legkisebb Gáspárt se érje hátrány, kedvesével együtt egy

egészen különleges gyerekszobát álmodott meg a fiainak.

"Sokat gondolkodtunk, hogyan lehet a gyerekeknek a hosszú távon a legjobb, végül úgy döntöttünk, hogy Miri lányom átköltözik a kisebb szobába, a nagyobbat átengedve az öccsének. Mivel Noel még csak öt hetes, a kiságya egyelőre a hálószobánkban van. Éjszaka is fel kell kelni hozzá, megetetni, úgyhogy így a legkényelmesebb és biztonságosabb mindenki számára" - mesélte a Best Magazinnak az énekes.

Forrás: TV2

Laci azt is hozzátette, hogy párjával sokat töprengtek azon, vajon egy klasszikus, vagy egy vagányabb gyerekszoba mellett döntsenek, végül az utóbbira esett a választásuk, amit

Forma-1-es dekorációval dobtak fel.

"Még a tapétán és a függönyön is autók vannak, a szekrény pedig olyan, mintha a versenyautók szerelőműhelye lenne mögötte" - újságolta el a büszke apuka, aki teljesen odavan a különleges gyerekbirodalomért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.