Édes képet posztolt kisfiáról Csobot Adél: Cuki babafotó!

fotó Csobot Adél kisfiú kisbaba Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekesnő még csak 22 éves, már most igazi mintanyaként viselkedik. Nátán bearanyozza a mindennapjait, melyről örömmel oszt meg néhány cuki felvételt. 

"Hozzánk is beköszöntött az ősz!" - írta a kép mellé az édesanya, melyen látható a kis sztárcsemete piciny lábacskája is. A büszke szülők egyébként már teljesen belejöttek a napi rutinba, sőt, már autókáznak is a lassan hat hónapos fiúval. Csobot Adél és Istenes Bence közös életük legboldogabb időszakát élik, amióta május elején megszületett a kisfiuk, Nátán. A pár korábban már beszélt arról, hogy tovább is bővülhetne majd a családjuk, sőt az esküvőről is gondolkoztak már.

Hozzánk is beköszöntött az ősz! ☝ ️ #viszlátnyár #hellóősz

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett fénykép,

Istenes Bence és Csobot Adél máris hazavihette kisfiát

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csobot Adél életet adott kisfiának, Nátánnak, péntek délelőtt pedig már el is hagyhatták a kórházat. A babáért és a kismamáért a büszke apuka érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.