Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Sarka Katánál bővül a család, hanem Béres Alexandráéknél is. Megérkezett ugyanis Luca.

Két kislánya mellé egy harmadikat fogadott örökbe Béres Alexandra. A fitneszlady családjába megérkezett Luca, a boxerlány. Alexandra a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongóit:

Angelina Jolie megint alázza Brad Pittethttp://www.life.hu/csalad/20170430-angelina-jolie-tovabb-alazza-brad-pittet.htmlKicsinyes és szomorú, amit Angelina Jolie a válása kapcsán művel. Eddig is koholt vádak alapján akarta lejáratni Brad Pittet, most pedig még egy felszabadulási bulit is szervezett. CsaládAFPHatalmasat nőtt Jakupcsek Gabriella kislánya: Emma Róza már kilencéves!http://www.life.hu/csalad/20170430-ime-jakupcsek-gabriella-kislanya-emma-roza.htmlJakupcsek Gabriella kislánya, a kilencéves Emma Róza mára komoly nagylánnyá érett. Büszke anyukája most egy friss képet tett közzé róla a közösségi oldalán. Család--Fresh Viki férjhez ment: Íme az első esküvői fotó!http://www.life.hu/csalad/20170430-fresh-viki-ferjhez-ment.htmlA várandós Fresh Viki már egy korábbi interjúban elmondta, hogy hamarosan feleség lesz, most pedig úgy tűnik, be is váltotta az ígéretét. CsaládOrigoKisbabát vár olimpiai bajnokunk, Csipes Tamarahttp://www.life.hu/csalad/20170429-csipes-tamara-terhes.htmlCsodás hírt jelentett be kajakosunk, Csipes Tamara. A sportoló őszre várja első gyermekét, de az edzésekkel nem áll le. CsaládSarka Katánál bővül a családhttp://www.life.hu/csalad/20170429-sarka-katanak-bovul-a-csaladja.htmlHamarosan bővül a család a válófélben lévő Sarka Katánál. Ezt élő facebookos bejelentkezésében jelentette be. CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huIlyen nincs! Elképesztően béna esküvői fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170428-elkepesztoen-bena-eskuvoi-fotok.htmlA borzalmas képek sorozatának még mindig nincs vége! Láttunk már elképesztően kínos régi családi fotókat, mutattunk képeket a túlféltő apukák vicces húzásairól, bizarr apa-lánya pózokról, na meg persze a sztárok kínos múltjáról. Most pedig, hogy egyébként is itt az esküvőszezon, jöjjenek a röhejes menyasszonyok és vőlegények! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.