A Trónok harca sztárja, Lena Headey megmutatta otthonát

Lena Headey Cersei Lannister
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca 7. évadát már milliók várták; miként is folytatódik a pozitív és negatív szereplők sorsa. Ez utóbbiba tartozik az egyik legösszetettebb karakter, Cersei Lannister is. Az őt alakító színésznő, Lena Headey enged most bepillantást az életébe.

Az 5 hálószobás, 5 fürdőszobás modern ház távol áll a Westeros-beli kastélytól, de így is tartogat érdekes részleteket.

Forrás: Todd Johnson/LA Light Photography

Az 1,9 millió dollárra becsült Los Angeles-i ingatlan az apró részleteitől válik egyedivé. A fapadlók halszálkás mintája szemet gyönyörködtető, és a mennyezetből kiemelkedő, fátyolozott fagerendák szürke színe bájos rusztikussággal ruházza fel a házat.

Forrás: Todd Johnson/LA Light Photography

Ennyit változtak az évek alatt a Trónok harca sztárjai - Fotók!

Jelenleg az egyik legsikeresebb sorozat a tévéképernyőkön. A világon több millióan szeretik és követik nyomon hétről hétre. Persze ez a szereplőknek is köszönhető, akik az évek alatt igen sokat változtak. Nézd meg galériánkat!

A 290 négyzetméteres otthon központja a nappali, amelynek dísze a csodaszép és hatalmas aranycsillár. A visszafogott bútorok támogatásával egyáltalán nem érezzük giccsesnek, vagy épp túl soknak.

Forrás: Todd Johnson/LA Light Photography

A nyitott konyhát finoman választja el a padló nagyszerű átmenete. A domináns színe ugyan a kék, de ez nagyon finoman jelenik meg, szinte csak érezni lehet.

Forrás: Todd Johnson/LA Light Photography

A játszószoba a hátsó udvarra nyílik, ami a kényelem és a praktikum jegyében lett kialakítva; medence, napernyők, kerti fotelek és egy kis kültéri társalgó képében. A növények szárazságtűrők, és kevés gondozást igényelnek.

Forrás: Todd Johnson/LA Light Photography

Forrás: Todd Johnson/LA Light Photography

Lena Headey otthona fehér falaival és a fa többféle megjelenési formájával igazi családi fészek, mely gondoskodást és nyugalmat sugároz.

Forrás: Todd Johnson/LA Light Photography
Elhagyott szobák, amelyek titkai most feltárulnakhttp://www.life.hu/otthon/20170720-elhagyott-szobak-melyek-titkai-most-feltarulnak.htmlGyerekként hatalmas felfedező túrát jelentett a nagyszülők padlásának vagy pincéjének zseblámpás felfedezése; a régi bútorok, letűnt emlékek közötti modern jelenlét egyszerre volt izgalmas és hátborzongató. Hasonlóan érezhették magukat azok is, akik a következőkben bemutatott „szobákat" találták meg. Otthon--Árulják a meggyilkolt amerikai rapper házáthttp://www.life.hu/otthon/20170719-aruljak-a-meggyilkolt-amerikai-rapper-tupac-shakur-hazat.htmlNem csupán a rappet kedvelők számára lehet mesés kincs ez az ingatlan..Tupac Shakur Los Angelesi házát jelenleg 2,6 millió dollárért árulják, ez volt az utolsó otthona. Ám, van benne némi csavar; vajon ki az, aki el akarja adni? Otthon--Betsey Johnson ikonikus divattervező mexikói luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20170718-betsey-johnson-ikonikus-divattervezo-mexikoi-luxushaza.htmlBetsey Johnson életmódja ugyanolyan színes, mint a tervei. Néhányan úgy vélik, hogy stílusa túl sok(k), de egy biztos, Betsey az unalmastól és a biztostól távolabb nem is állhatna. Meglesheted, sőt akár ki is próbálhatod álomszerű mexikói házát! Otthon--Alyson Hannigan, az „Így jártam anyátokkal” sztárja eladja lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170711-alyson-hannigan-az-igy-jartam-anyatokkal-sztar-eladja-lakasat.htmlAlyson Hannigan a Buffy a vámpírok réme, vagy a nagysikerű Így jártam anyátokkal sorozatok híres színésznője, az atlantai régióban nőtt fel, mely igen nagy hatást gyakorolhatott rá, hiszen 2014-ben visszatért ide férjével, és vásárolt egy csodás penthouse-t, melyet most eladásra kínál. Otthon--Josephine Gillan, a Trónok harca örömlánya: "A sorozat mentett meg a prostitúciótól"http://www.life.hu/sztarok/20160606-josephine-gillan-a-tronok-harca-oromlanyat-a-sorozat-mentette-meg-a-prostituciotol.htmlNevelőszülők, drogok, alkoholizmus és gyermekkori zaklatás - a népszerű sorozat színésznője őszintén mesélt arról, milyen sokat köszönhet és mennyire megváltoztatta életé a Trónok harca. TV + Sztárok--Váó! Így még sosem láthattad a Trónok harca sztárját: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160624-maisie-williams-bikiniben-igy-meg-sosem-lathattad-a-tronok-harca-sztarjat.htmlA sorozat sztárjai már javában a jól megérdemelt nyaralásukat töltik, hogy feltöltődhessenek a hetedik szezon forgatása előtt. Az Aryát alakító Maisie Williams már a bikinijét is elővette! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.