Sárban fetreng Gwyneth Paltrow - Fotó!

Forrás: AFP -
sár Gwyneth Paltrow iszap
Gwyneth Paltrow teljesen kivetkőzött magából egy magazin címlpajáért: iszapban fetreng pucér felsőtesttel!

Gwyneth Paltrow szinte akármivel próbálkozhatna, semmi nem sülne el jól. A színésznő már évek óta felhagyott a filmekkel, helyette életmódtanácsadónak állt, de nem túl sok sikerrel. Folyamatosan támadják a módszereit, legutóbb a vaginatojásai kerültek a figyelem középpontjába, ugyanis egy ismert nőgyógyász szembeszállt a sztárral és a tojásokkal. Szerencsére azonban Gwyneth Paltrow-nak semmi nem szegi kedvét, továbbra is éli tovább az életét, és még vetkőzik is egy magazin kedvéért.

Gwyneth Paltrow sárban fürdött Forrás: AFP

A Goop meglepő szituációban fotózta le a színésznőt, bár, ő annyira odavan a természetességért és a természetért, hogy lehet, csinált már ilyet korábban. A sztárt ugyanis egy sártengerbe fektették be félpucéran, ami alapvetően elvileg egy dögös és szexi póz, de Gwyneth Paltrow-nál nem igazán jött be ez a koncepció. Legalább megpróbálta.

Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai http://www.life.hu/trend/20170911-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legfontosabb-voros-szonyeges-pillanatai.htmlHétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait! Trend--Melanie Griffith arca elképesztően mű: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170911-mu-arca-lett-melanie-griffith-szinesznonek.htmlFriss fotók kerültek napvilágra Melanie Griffith-ről. A híres színésznőt egy bevásárló központban kapták lencsevégre. Trend--Hatalmasat változott Király Linda: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170912-hatalmasat-valtozott-kiraly-linda.htmlNem semmi frizurát vágatott magának a szép énekesnő. TrendOrigoKülönleges fehér szettben pózolt Sarka Kata: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170912-feher-szettben-pozolt-sarka-kata.htmlNéhány óra alatt több, mint 3500 lájkot kapott Sarka Kata legújabb fotója. TrendOrigoLure Hsu mindenféle túlzás nélkül letagadhatna 20 évet: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170911-lure-hsu-20-evvel-kevesebbnek-tunik-a-koranal.htmlLure Hsu 41 éves, de a fotóit nézegetve ezt a világon senki nem hiszi el neki. Ugyanis nem néz ki többnek 20-nál. TrendOrigoMelltartó nélküli ciciket libbentett Rihanna: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170911-igy-flangalt-melltarto-nelkul-rihanna.htmlSokat sejtető ruhában lépett utcára Rihanna. Nem csoda, hogy többen is lencsevégre kapták a sztárt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.