Demcsák Zsuzsa és karácsonyra örökbefogadott fia együtt meséltek közös élményeikről

Forrás: TV2 -
karácsony Demcsák Zsuzsa örökbefogadott fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa karácsony előtt a Mokka adásában találkozott azzal a fiatal fiúval, aki beperelte a gyámhivatalt. A céltudatos tini egyedül töltötte volna az ünnepeket, amit a műsorvezető semmiképp sem akart hagyni és nem is hagyott...

Demcsák Zsuzsa néhány nappal ezelőtt, karácsony előtt invitálta meg beszélgetőpartnerét, hogy töltse vele és családjával az ünnepeket. Ez az önzetlen meghívás azért történt, mert a gyámhivatalt perlő fiatal fiú családi kör és társaság nélkül ünnepelte volna a karácsonyt. Zsuzsa azonnal kijelentette, hogy ez az ünnep arról szól, hogy szeretetben, családban legyünk, így a fiúnak mindenképpen velük kell tölteni néhány napot.

Leon, aki először vonakodott a meghívástól, végül örömmel igent mondott.

Három napot töltöttek együtt, elmondásuk szerint életük egyik legszebb karácsonya volt a tavalyi. Közös élményeikről egy életmódcsatorna napi műsorában meséltek.

Szó esett arról is, hogy a Mokka adása után egy neves lapkiadó és filmes cég is megkereste a fiút, akinek életéből könyvet és filmet is szeretnének készíteni. Zsuzsa azonnal hozzátette, hogy természetesen az ő jelenlétében tudnak majd vele tárgyalni, hiszen

ő lett Leon menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.