Vajna Timi megmutatta domborulatait: alig vett fel valamit

Vajna Timi melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon odafigyel alakjára Vajna Timi, folyamatosan edz azért, hogy tökéletes legyen. A befektetett munka gyümölcsét pedig szívesen mutatja meg rajongóinak, ahogy ezúttal is tette. Merészen egy átlátszó melltartóban pózol a kamera előtt.

Rajongói teljesen elájultak Vajna Timi legújabb fotói láttán, ami nem is csoda, hiszen elképesztően szexisre sikerültek. A képeknek azért is lehet kiváltképp nagy sikere, mert Timi nem visel túl sok ruhát: büszkén mutatta meg alakját. Nem is csoda, hogy Andy Vajna felesége nem takargatja magát, hiszen nagyon sokat dolgozott azért, hogy alakja tökéletes legyen.

A legutóbbi fotókat nézve pedig mindenki megbizonyosodhat arról, hogy Vajna Timi nem hiába edz: elképesztő alakja van, amit ráadásul igen merész "öltözékben" mutatott meg.

Timi felső nélkül állt a kamerák elé,

mindössze egy melltartót visel, ami kiemeli a domborulatait is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.