Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia kisfia, Marcell már szilárd ételeket eszik. A hírt a műsorvezető jelentette be pár nappal ezelőtt, most pedig tanácsot is kér a követőitől.

Mint ismeretes, Liptai Claudia kisfia, Marcell október végén látta meg a napvilágot, és máris elérkezett egy fontos fordulópont az életében, mégpedig a hozzátáplálás.

Liptai Claudia és Marcipán Forrás: Liptai Claudia / Facebook

"Ez is elkövetkezett. Persze megoszlanak a vélemények, hogy mikor célszerű elkezdeni az ételeket megkóstoltatni a kicsivel, de mint Pankánál, most is a szakember védőnő véleményére támaszkodtam" - mesélte Claudia, aki azért a fórumokba is beleolvasott. "Szórakoztató volt látni, hogy végül minden gyerek a téliszalámis zsemlénél kötött ki, akár bioalmát adtak az elején neki, akár nem" - fejtette ki a TV2 sztárja.

Ki, mikor és mivel kezdte a hozzátáplálást? Nálunk most minden nap egy új élmény - írta ki Facebook-oldalára Clau.

Követői persze azonnal a segítségére siettek, de mindenki mást és mást mondott. Van aki négy, és olyan is, aki héthónapos kórban kezdte a hozzátáplálást, és volt olyan hozzászólás is, mi szerint, ha van anyatej, nincs szükség másra.

Claudia elhanyagoltnak látta magát

Liptai Claudia élete teljesen megváltozott, amikor megszületett a kisfia, persze ezt egyáltalán nem bánja. Hiú énje azért előtör olykor belőle, így amikor nemrég tükörbe nézett, alaposan megdöbbent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.