Liptai Claudia kisfia egy napjáról mesélt

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
Liptai Claudia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél arról, milyen az élet a kis Marcival. Ezúttal elárulja, hogyan telik Marcipán egy napja...

A TV2 sztárja jelenleg otthon tartózkodik néhány hónapos kisfiával, Marcival. Elmondása szerint minden együtt töltött percet élvez, és igyekszik annyi ideig hanyagolni a munkáját, amíg csak lehetséges. Rajongóit addig sem hagyja információ nélkül, minden héten blogbejegyzésben számol be közös életükről Marcival. Ezúttal megtudhatjuk, hogyan telnek a kis trónörökös mindennapjai.

Claudia szabálykövető és szabálytisztelő embernek tartja magát, éppen ezért

fontos számára, hogy a napi rutin is pontosan meglegyen.

Kisfia is eszerint él, és nem véletlenül ennyire kiegyensúlyozott baba.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia / Facebook

"Valahogy hiszek benne, hogy az állandóság biztonságot ad (...) Marci már most nagyon cuki az anyukájával, mert olyan kedvesen és nagyjából kiszámíthatóan viselkedik, amiről álmodtam. Reggel fél 8-8 körül ébred. Bemenni hozzá a szobájába a legjobb napindító. (...) Amióta megszületett csak néhány olyan este volt, amikor nem apukája lötybölte a gyönyörű kis testét. Az egész szertartás mindig meghitt, és csodás nyugalmat áraszt. Aztán jön a vacsi, és az estét végül mese és altatódalok zárják.. Kaptunk egy zseniális mesekönyvet, amit állítólag Katalin hercegné is olvas gyerekeinek, és segíti az altatást. Annyi biztos, hogy Marci nagyon gyorsan álomba szenderül..." – mesélte a sztármami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.