Másfél hónapig rejtegette újszülött kislányát Julia Carpenter

szülés Julia Carpenter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február közepén született meg Julia Carpenter első gyermeke. A magyar DJ azonban csak most számolt be erről, eddig titkolta kislánya érkezését.

Julia Carpenter, azaz Ács Júlia a FEM3 Caféban mesélt először kislánya születéséről. Izabella Valentin-napon látta meg a napvilágot, és minden a legnagyobb rendben zajlott. A pici apukája is végig ott volt a szülőszobán.

"Kedden volt hathetes. Már belerázódtam, mert az elejétől kezdve nem volt segítségem, az influenzajárvány miatt édesanyám nem tudott meglátogatni. Egyszer kelek éjszaka, ez így volt már a harmadik héttől, szóval nem panaszkodom. Kiegyensúlyozott, cuki baba. Nem vagyok egy ősanyatípus, inkább vagányabb, lazább anyuka. Nem olvasgattam, nem néztem fórumokat, mégis ment minden, mint a karikacsapás" – mondta a csinos DJ.

Julia már a visszatérése időpontját is tudja, május 10-én újra a DJ-pult mögé áll, és egész évre be van táblázva. Ameddig ő dolgozik, az édesanyja vigyáz majd a picire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.