Pamela Anderson 49 évesen fehérneműben mutatta meg alakját – Fotók!

Forrás: Rankin -
fehérnemű Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson még ma is magára ölthetné az ikonikus piros fürdőruháját, teste ugyanis mit sem változott az elmúlt évtizedek alatt. 49 évesen is szuperszexi a sztár, amit meg is mutatott fehérneműben.

Igazságtalanság, hogy Pamela Andersonnak 49 évesen is bomba teste van, pedig saját bevallása szerint semmilyen szigorú diétát nem követ. Ez azt jelenti, hogy különösebb erőfeszítések nélkül néz ki pontosan ugyanúgy, mint néhány évtizeddel ezelőtt, amikor piros fürdőruhában rohangált a tengerparton.

Pamela Anderson még most is dögös Forrás: Rankin

Sétálgat, ennyit tesz mindössze bombasztikus alakjáért Pamela, aki nemrég meg is mutatta egy fotózáson a testét, ráadásul fehérneműben.

A Baywatch sztárja mit sem változott Forrás: Rankin

Fekete csipkés dresszben és tűsarkúban pózolt a kamerának, kétség sem férhet hozzá, Pamela Anderson még mindig egy szexszimbólum, akinek a génjei irigylésre méltóak.

Fehérneműben is kifogástalan Pamela alakja Forrás: Rankin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.