Cannes-ban találkozott Vajna Timi a családjával

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Vajna Timi család Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi találkozásra került sor Cannes-ban: Vajna Timi nem csak a férjével, hanem a szüleivel is együtt lehetett.

Vajna Timi már hónapok óta Amerikában tartózkodik, ugyanis szeretné megszerezni az állampolárságot. Éppen ezért már rég nem látta a férjét, illetve a családját sem. Ezúttal viszont Franciaországban, Cannes-ban ölelhették át egymást újra.

"Timivel 21 évvel ezelőtt voltunk itt nyaralni. Emlékszem, milyen rajongással nézte már akkor a Dior- és a Gucci-szalonokat, igaz, akkor még csak kívülről" - mesélte Palácsik Zoltán, a sztár édesapja.

Az is kiderült, hogy sem a férfi, sem Timi édesanyja nem szeretik a nyilvánosságot, melynek időnként hangot is adnak:

"Csak az a baj, hogy nagyon sokan bántják, sok az irigy, féltékeny ember. Ezt nekem elég nehéz feldolgozni, hozzászokni édesanyaként pedig lehetetlen. El is szoktam mondani Timinek, hogy jobban örülnék neki, ha sokkal kevesebb fotót posztolna" - folytatta Erika, Timi édesanyja.

Vajna Timi hosszú idő után láthatta újra a szeretteit Fotó: Hirling Bálint/Origo

És természetesen Timi férjéről, Andyről is szó esett, hiszen a fiatal feleség nagyon hálás a párjának, aki mindenben támogatja őt, és előtérbe helyezi az érdekeit:

"Nagyon örülök, hogy Andy elenged, és bízik bennem. Nagyon szeretem őt, egyszerre vagyunk szerelmesek, és ugyanakkor nagyon tiszteljük egymást. A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje" - vallotta be Timi.

Az eseményen készült képeket itt tudod megtekinteni.

Vajna Timi Colin Farrellel lőtt közös szelfit

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timi. Most pedig egy világsztárral készített közös szelfit: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.