Kate Hudsonra rá sem lehet ismerni - Fotó!

Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP -
fotó Kate Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudsont színésznőként ismertük meg, de mostanában egyetlen filmben sem szerepel. Az Instagram-oldalán viszont meglehetősen aktív, bár a legutóbb feltöltött fotóján nem egészen hasonlít önmagára.

Kate Hudson két gyermek boldog édesanyjaként szinte teljesen kivonult a filmezésből. A színésznő több mint 4 éve egyetlen filmben sem szerepelt, de szerencsére a rajongóit nem hagyta teljesen magára. Instagram-oldalán aktívan tájékoztatja követőit mindennapi életéről, rendszerint dögösebbnél dögösebb szelfikkel.

Kate Hudson kicsit másként néz ki, a nemrég feltöltött fotóján Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP

A legutóbb feltöltött képe azonban zavarba ejtő, ugyanis első ránézésre a színésznő nem is hasonlít önmagára a fotón! Bár így is gyönyörű, de sejtünk némi plasztikai műtétet a furcsa ábrázat mögött, amit ha jobban megfigyelünk, még nyomokban fel lehet fedezni rajta Kate Hudson mindenki által ismert arcvonásait.

Ő Kate Hudson új pasija: Fotó!

A szexi színésznő megmutatta az új pasiját. Nem meglepő, hogy ismét egy zenészt választott maga mellé. Nézd meg, ki Kate új választottja!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.