Nánási Pál család Ördög Nóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és Ördög Nóra kapcsolata lassan 10 éve töretlenül tart, a legnagyobb boldogságban és harmóniában nevelik két közös gyereküket Micit és Vencit. Pali most azt is elárulta, jön-e a harmadik csemete...

A sztárpár élete irigylésre méltó: két csodás gyereküket példásan nevelik, de közben jut idejük kicsit kettesben is kiruccani egy-egy felnőtt programra, ez jól látszik a közösségi oldalaikra feltöltött képeikből.

A sztárfotós elárulta Garami Gábor PotyaUtas című műsorában, hogy nagyon riktán vitatkoznak, ugyanis megtalálták azt a balance-t, ami egy harmonikus párkapcsolathoz és házasélethez kell és nagyon szerencsésnek érzi magukat, amiért mindketten sikeresek abban, amit csinálnak. Pali elárulta, hogy ha Nóra szekere menne jobban, nem biztos, hogy bírná az alárendelt szerepet. Erre pedig hat hetes ázsiai útjuk alatt jött rá, amikor ő mint kísérő vett részt a nem mindennapi kalandban. Elmondása szerint a harmadik héten már érezte azt a bizonyos reccsenést, mert bár csodás helyeket mutathatott meg a gyerekeinek, munka nélkül ennyi időt még nem töltött el.

Nánási őszinten válaszolt arra a kérdésre is, lesz-e harmadik gyerek. Nagyon örülne neki, de egyelőre nincs tervben még egy baba, szerinte

ők így négyen alkotnak egy egészet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.