Így rúdtáncol Bódi Sylvi: Fotó!

fotó Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi megmutatta hogyan kell a rúdon pörögni. 

Ilyen fotót talán még nem is láttunk Bódi Sylviről, vagy ha igen, akkor az már nagyon régen volt. Hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy a szexi modell mostanában vízi sportokkal tartja formában magát, de úgy tűnik ezúttal visszanyúlt valami igazán nőies mozgásformához.

És az eseményről fotót is posztolt a közösségi oldalára, ami lássuk be, igen dögösre sikeredett. Sylvi kibontott lobonccal, hatalmas tűsarkúban pörög mosolyogva egy rúdon. Mindehhez pedig egy melltartót, és egy falatnyi alsórészt visel. Nem csoda, hogy a rajongók nem tudták szó nélkül hagyni a dolgot.

Szexi idomaival okozott balesetet Bódi Sylvi: Fotó!

A szexi sztár a rajongói oldalán mesélte el, hogy autóbalesetet okozott Budapesten. Sylvi az araszoló kocsisorok között hajtott el a Vespájával, ám az egyik sofőr tekintete annyira elkalandozott a modell láttán, hogy belehajtott az előtte guruló gépjárműbe. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.