Chrissy Teigen John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került napvilágra a szexi sztárról. Kiderült hogy néz ki smink nélkül Chrissy Teigen. 

Nagyon sokan büszkék voltak az év elején a modellre, aki egyáltalán nem titkolja, hogy bizony neki is vannak striái, hiszen anyaként már minden nő bőrén megjelennek. Az utóbbi időben olyannyira kitárulkozott, hogy egy friss interjúban az alkoholfüggőségéről is vallott.

Kiderült, hogy a családjukban többen is alkoholproblémával küzdenek, ezért neki is oda kell figyelnie magára, mert időnként több alkoholt fogyaszt, mint kellene. Saját bevallása szerint sminkelés, fodrászkodás, fotózás közben, otthon és partykon is csúsznak a finom italok.

No filter necessary

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

Most azonban a férje, John Legend posztolt egy fotót a szexi feleségéről. A fotón láthatóan Chrissy nem visel semmilyen sminket, büszkén vállalja a természetes arcát. Nem meglepő módon a rajongóknak is nagyon tetszett a felvétel: több, mint 400 ezer kedvelés érkezett. Bár ehhez biztos nagyban hozzájárul a modell kivillanó dekoltázsa is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.