Nagyon meghízott a Beverly Hills 90210 színésznője, Jennie Garth

Forrás: Northfoto -
Jennie Garth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencvenes évek legnépszerűbb sorozatának gyönyörű színésznőjére rá sem lehet ismerni. Jennie Garth csúnyán meghízott.

A Beverly Hills 90210 Kelly-je egykor mindenkit elkápráztatott a szépségével. Most pedig mindenki azon ámuldozik, hogy megváltozott. Pár éve még anorexis volt, most pedig a fölösleges kilókkal küzd. A 45 éves színésznőt hatalmába kerítette a jojo-effektus.

Nagyon meghízott a Beverly Hills 90210 színésznője, Jennie Garth Forrás: Northfoto

A színésznőt sokan bírálták legfrisebb fotója miatt. Egyesek szerint túl rövid nadrágot vett fel a vastag combjaira. De őszintén, ki az, aki hosszú nadrágban, állig begombolkozva szeret a 40 fokban kutyát sétáltatni? A háromgyermekes anyuka azonban folyamatosan dolgozik azon, a kilóit kordában tartsa, rendszeresen sportol.

Jennie Garth 2013-ban, közel az anorexiához Forrás: AFP


A durva hízáshoz az vezetett, hogy két év magány után 2014-ben megismerte Dave Abrams producert, akivel össze is házasodtak. A nagy boldogság miatt pedig csak úgy kúsztak fel a kilók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.