Zséda megmutatta, milyen melltartót visel: fotó!

Zséda melltartó Zsédenyi Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsédenyi Adrienn visszafogott stílusáról ismert, ő inkább az énekléssel, a színpadon adja ki magából a vad energiákat, ezért is meglepő az a fotó, amit legutóbb közzé tett: megmutatta melltartóját!

Zsédenyi Adrienn csak nagy ritkán enged bepillantást a hétköznapjaiba. Családjáról sem szokott túl gyakran képeket kitenni, de saját magáról is jobban szeret színpadi, vagy fotózásokon készült felvételeket közzétenni, de azért néha akad kivétel. A rajongók persze szívesen vennék, ha ennél is jobban beavatná őket a mindennapjaiba, de így sem panaszkodhatnak, hiszen a nyáron láthatták az énekesnőt bikiniben, most pedig

a melltartóját mutatta meg Zséda.

Zséda megmutatta, mit visel a ruha alatt Fotó: Polyak Attila/Origo

Instagram-oldalán tette közzé a finom fehérneműről készült képet, de persze olyan Zsédásan. Nem magán mutatta meg ugyanis, hanem az asztalon. Abban azért biztosak lehetünk, hogy ezt a darabot viseli az énekesnő, hiszen ezt leszögezte a képaláírásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.