Luxus Vivi Vasvári Vivien smink nélkül Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélküli fotóval vágott vissza Luxus Vivien azoknak a fanyalgóknak, akik azzal vádolták, hogy ő tulajdonképpen csak egy műnő.

Az immár kétgyermekes anyuka, Luxus Vivien Instagram-oldala tele van retusált fotókkal, illetve olyanokkal, amelyekhez különböző filtereket használt. Persze rengetegen kiakadtak ezen és még azzal is megvádolták őt, hogy botoxoltat és nem riad vissza a plasztikai beavatkozásoktól sem.

Most megelégelte a fanyalgást és húzott egy merészet: smink nélkül is megmutatta arcát. Azt írta a képhez, hogy ezt reggel, mindössze két óra alvás után készítette.

Sosem voltam botoxolva, az orrom eredeti, a fogaimon nincs héj, se semmi, teljesen eredetiek és egészségesek. Jelenleg póthajam sincs, se műszempillám... A szám 10 éve nem volt feltöltve... Szájceruzával szoktam csalni..." – írta a képhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.