Heti trendjelentés: így néz ki mostanában Miley Cyrus ritkán látott húga

Maddie Ziegler Noah Cyrus Teen Choice Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legnagyobb vörös szőnyeges eseménye a Teen Choice Awards díjátadó gála volt. Igaz, viszonylag kevés itthon is ismert nagy celeb volt jelen, a ruhák miatt azonban érdemes megnézni a felhozatalt. 
  • Retrómánia

Brooklyn Beckham egykori kedvese, Chloe Grace Moretz retró stílusával tűnt ki a vörös szőnyegen. Imádtuk az oversize Louis Vuitton zakóját. Miley Cyrus itthon kevésbé ismert és ritkán látott húga, Noah, aki Amerikában viszont egyre ismertebb énekesnő, szintén a retró vonalat hozta a crop toppal és az oversize farmerral.

Chloe Grace Moretz és Noah Cyrus Forrás: Getty Images
  • Hableány színek

Evvie McKinney és Chloe Lukasiak a hableány stílust hozta. Előbbi kissé merészebb, bugyivillantós fazont képviselte, utóbbi pedig a klasszikus hableányt.

Evvie McKinney és Chloe Lukasiak Forrás: Getty Images
  • Pizsamatrendek

Úgy látszik, a pizsamatrend még mindig hódít. Ezúttal Landry Bender és Meghan Trainor viseltek pizsamafazont. Landry a hagyományosabb vonalat hozta, Meghan pedig kifejezetten ünnepélyes volt ebben a fekete, csupa flitteres darabban, a fehér csíkozás viszont egyérelműen hozta a pizsama érzést.

Landry Bender és Meghan Trainor Forrás: Getty Images
  • A legharsányabb darabok

Az énekesnő Lauren Jauregui fehér outfitjével tűnt ki, amelyben csipkés melltartó is villant. A szintén énekesnő, Bebe Rexha pedig rózsaszín latexruhájával maradt emlékezetes.

Lauren Jauregui és Bebe Rexha Forrás: Getty Images
  • A kedvencünk

A kedvencünk a Sia klipekből ismert táncoslány, Maddie Ziegler volt. A tehetséges, fiatal lány csíkos szerelést viselt: palazzo szabású nadrágot és crop topot. Korához és stílusához is jól passzolt.

Maddie Ziegler Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.