Gyermeket vár Mihályi Réka, a Barátok közt szereplője

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
anyaság Mihályi Réka család gyermek Barátok közt Romhányi Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanya lesz Mihályi Réka, a Barátok közt Jankája. Ő és férje, a United együttes zenésze, Romhányi Áron már nagyon várják a kicsi érkezését. A leendő édesanya elmesélte, hogy nem volt ijedtségtől mentes a várandóssága eddigi szakasza. 

A Barátok közt Jankája, Mihályi Réka és vőlegénye, a United együtte zenésze, Romhányi Áron már 13 éves szeretik egymást. "Egy ideje mindent elkövettünk, hogy gyerekünk legyen, sikertelenül. Meg is beszéltük, hagyjuk a tudatos családtervezést. Erre tessék, pár hét múlva várandós lettem..." - mesélte a Story magazinnak a leendő édesanya.

Mihályi Réka, a Group'N'Swing együttes énekese A Dal című műsorban Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Toszkánában tudták meg az örömhírt, ahová édesanyját vitték kirándulni. Mihályi Réka elárulta, az első három hónap álomszerűen telt. Koncertezett a Group 'N' Swing zenekarral és készült a Száz év szerelem című darab ősbemtuatójára. Az egyik előadáson, ahol énekelnie és táncolnia is kellett, megtörtént a baj. "Épp a kritikus tizenkettedik hétben kezdtem el vérezni. Életemben nem ijedtem meg, még soha nem féltem ennyire. Az orvosom azonban megnyugtatott, a babának nincs baja, a színpadtól azonban rögtön eltiltott. Csak nekem még lett volna előadásom, nem hagyhatom cserben - gondoltam - se a közönséget, se a többieket, akikkel hónapokon át dolgoztunk együtt" - emlékezett vissza Mihályi Réka. Viaskodott benne az anyai ösztön és a szakmai elhivatottság.

Végül a darab szerzője találta meg a megoldást. Úgy alakították át a műsort, hogy csak énekelnie kelljen, a táncot pedig a tánckar egyik tagja adta elő helyette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.