3+1 tipp férfiaktól, ha azt szeretnéd, hogy megnyíljanak neked

párkapcsolat őszinteség szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy a férfiaknak nincsenek olyan intenzív érzelmeik, mint a nőknek, és, hogy nem is igénylik annyira az érzelmekről való kommunikálást. Pedig ez tévedés.

A pasiknak ugyanúgy szükségük van arra, hogy megoszthassák valakivel a legbelsőbb gondolataikat, ám az nem mindegy, hogy hogyan szeretnél hozzáférni a lelkükhöz. Íme pár jótanács pasiktól, hogy mi az, amit semmiképp se szúrj el.

1. Ne legyél erőszakos

Attól még, mert te szeretnél belelátni a párod lelkébe, ő még nem biztos, hogy ugyanerre vágyik. Ne nyaggasd, ne legyél türelmetlen és ne zsarold. Minél inkább kötelezőnek érzi, annál kevésbé lesz hozzá kedve.

Forrás: Shutterstock

2. Mondd el, mit jelent ez neked

Segíts neki megérteni, hogy miért akarsz tudni a legbelsőbb dolgairól. Manapság már senkiben sem bízhat az ember, ezért nem árt támogatni a másikat, hogy merjen bízni. Biztosítsd arról, hogy szereted, és érdekel, mik zajlanak a lelkében.

3. A pozitív visszacsatolás

Ne fukarkodj a dicsérő szavakkal, még akkor sem, ha még mindig kevésnek érzed a kommunikációt. Minden őszinte, intim megnyilvánulásáért "dicsérd meg", de legalábbis jegyezd meg, hogy észrevetted a kezdeményezését, és értékeled - írja a Bien.hu

+1. Mutass jó példát

Ehhez nem is kell semmit hozzáfűzni: senki nem akar megnyílni egy olyan embernek, aki önmaga gyáva ugyanezt megtenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.