Kamarás Iván a Mintaapákról: "Szeretettel készülnek az új részek"

Mintaapák Kamarás Iván őszinteség színészet vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván 16 évesen még zenésznek készült, végül mégis színész lett. A 47 éves macsó a Blikknek mesélt karrierjéről, a Mintaapákról, és arról, hogy szeretett bele a főzésbe.

Kamarás Iván ezidáig soha nem vállalt napi sorozatot, a Mintaapákkal azonban kivételt tett: ősztől minden nap láthatjuk Géza szerepében.

"Izgalmas feladat és hatalmas rutint ad, felér tíz év színházzal, még akkor is, ha már sok tévés, sorozatos munkát csináltam korábban.

Nagyon jó a csapat! Száraz Dénessel egy tévéműsorban, Polyák Lillával az Igazából apában, Szávai Vikivel pedig egy filmben már dolgoztunk együtt, de nem nagyon volt közös jelenetünk. Zalánnal és Bélával nem dolgoztunk még együtt, de

már az első olvasópróbán egyértelmű volt, hogy nagyon egy húron pendülünk. Jó csapat, jó stáb, sok szeretettel készülnek az új részek."

A színésznek jövő szombaton lesz a karantén utáni első nagykoncertje, ahol többek között Ónodi Eszter és Oroszlán Szonja is a vendégei lesznek. Iván a karantén alatt is igyekezett pozitív maradni, és pánikolás helyett tudatosan készült a pandémia utáni időszakra, emellett elkezdett oroszul tanulni, zongorázni és főzni.

"Korábban egy begyöpösödött gondolat volt a fejemben, hogy nem tudok, nem akarok és nem is fogok főzni. Anyám persze mindig mondta, hogy ez majd változik, de nem hittem neki. Aztán jött a karantén, és ugyan egy ideig még a kajalelőhelyeim nyitva voltak, de benne volt a pakliban, hogy bezárnak, nekem viszont akkor is ételt kell tennem az asztalra.

Végül húsvétkor megvettem az első sonkámat, megfőztem, a megmaradt léből bableves lett, majd elkezdtem elkészíteni a gyerekkori kedvenceket, zöldborsófőzeléket, spenótot, pudingot. Olyan volt, mintha a nagymamám ott lett volna mellettem, beugrottak a régi emlékek..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.