Hódi Pamela követők ellenségeskedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját rajongói is kezdik unni Berki Krisztián acsarkodását, és azt, hogy az üzletember szinte minden egyes posztnál felemlegeti Hódi Pamelát, és rossz színben tünteti fel egyetlen kislánya anyukáját.

Hódi Pamela jó ideje nem reagál Berki rosszindulatú beszólásaira, az üzletember azonban továbbra is támadja őt. Legutóbb épp egy játszótér miatt estek egymásnak, pontosabban Krisztián Pamelának.

A történet lényege, hogy Berki Krisztián azt állítja, neki köszönhető, hogy a Pamiéknál található játszótér felépült, a sztármami viszont azt állítja, semmi köze hozzá.

"Gyermekem édesanyja ismételten hazugságot állít rólam, miszerint a jelenlegi albérletük mögött lévő játszótér hogy elkészülhessen idézem: "nem intézett semmit" Csak Ő tudhatja, hogy miért de folyamatosan 3 éve próbál rossz színben feltűntetni!

Nincs időm és kedvem Őt figyelni éppen miben hazudik vagy állít valótlant! A saját életünkre szeretnék csak és kizárólag összpontosítani mint férfi! Úgy emlékszem több mint 3 éve nem része az életemnek! Megtesszük a megfelelő lépéseket!"

- írta Berki a poszthoz.

A kommentelők pedig nem hagyták szó nélkül az újabb furkálódást:

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.