Először azt gondolta, rossz a teszt - Apa lesz Kozma Dominik

baba terhesség Kozma Dominik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ- és Európa-bajnok bronzérmes úszó, Kozma Dominik és kedvese másfél év után végre kisbabát vár. Már nagyon szerettek volna szülők lenni, de Zsófi pajzsmirigy problémái miatt erre kicsit várniuk kellett.

A sportoló alig akarta elhinni, hogy kedvese babát vár, azt gondolta rossz a teszt. Kozma Dominik és párja ugyanis már másfél évvel ezelőtt úgy döntött, hogy belevágnak a babaprojektbe. Viszont Zsófi pajzsmirigy problémái miatt ez idáig várni kellett az új családtag érkezésére.

A pár most borzasztóan boldog, már azt is tudják, hogy kisfiúk lesz. A névvel viszont kissé gondban vannak, ugyanis Dominik ötletét, a Herkulest leszavazta a család.

Az úszó elárulta, lakásukat úgy tervezték, hogy ő külön szobában tudjon majd aludni, hiszen az olimpiára való felkészülésbe nem férnek bele az álmatlan éjszakák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.