Fluor Tomi teljesen kifakadt a Facebook-oldalán

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Fluor Tomi beszólás kiborult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomit nagyon zavarja, hogy a kommentelők hisztinek minősítik a zenészek panaszkodását. A Wellhello leírta, hogy ő 16 éve épti a karrierjét, minden idejét és pénzét ebbe fektette bele, ezért nem lesz kétkezi munkás a járvány miatt. Kijelentette, hogy akár tetszik, akár nem a "kapálást" nem tartja többre az agyi munkánál, a kreativitásnál és az önmegvalósításnál.

"Az előadó nem egy színpadi robot, aki felmegy, lenyomja, aztán helló, go haza, ez a legkisebb része a dolognak. 16 éve építem a karrieremet, minden pénzem, tudásom, időm, ami volt, beleraktam, mert ez az álmom, a mindenem és igen, a megélhetésem is.

Ha szükség lenne rá, nem lenne büdös a kétkezi munka, ahogy régen sem volt az. Dolgoztam hentespultban, ahol napi 100 csirkét seggeltem le, csomagoltam szalag mellett tévéhátlapot éjszakás műszakban..."

- írja Tomi a posztban.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.