Gilisztákat keresett a horgászathoz, tragédia lett a vége

tragédia fulladás Bodrog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen gilisztákat keresett a horgászathoz egy férfi a Bodrogban, de vízbe fulladt. Az áldozatot egy napig keresték a mentők, ám sikertelenül. Végül egy nappal később saját családja  talált rá a férfi holttestére. 

Csónakokkal és kutyákkal is keresték a Bodrogban azt a férfit, aki pénteken tűnt el Olaszliszka közelében. A családja jelentette, hogy az áldozat nem ért haza, aki gilisztákat gyűjtött a másnapi horgászathoz. A parton megtalálták a ruháját, a biciklijét és az összes felszerelését, ami vele volt. Ezért reggel azonnal megkezdték az eltűnt személy keresését a speciális mentők. Feltételezték, hogy a férfi valószínűleg a folyóban lehet.

A kutyák folyamatosan a vízhez vittek minket, innen feltételeztük, hogy a személy bement a vízbe fürdeni vagy megmártózni. Ott valószínűleg vagy rosszul lett vagy görcsöt kapott, és elmerült a víz alá" – mondta Golej Szabolcs, a Neptun Bulvár Klub elnöke a Tények adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.