Karda Bea mellrák eredmények születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly megfogadta a ma 70 éves Karda Bea, hogy örökre 69 éves marad. Idei születésnapját beárnyékolja egy várva várt eredmény. 

Olyannyira nem várta Karda Bea az idei születésnapját, hogy nem is ünnepli a jeles alkalmat. Persze, nyomós oka van arra, hogy idén kihagyja az ünneplést.

Karda Bea korábban melldaganatáról vallott: "Magamban kerestem igazán a hibát" Forrás: Fókusz

"Örökre 69 szeretnék maradni, valamiért ez a kor számomra az ideális. Persze, tudom, hogy minden egyes nappal kifelé haladunk az életből, de számomra az a fontos, hogy azt hogyan tesszük.

Amikor tizenhárom év után, példátlan módon kiújult a mellrákom, rettenetes megijedtem, hogy újra elkezdődik ez a harc. A januári műtét után újjászülettem, ha van nap, amit a születésnapomnak tekintek, akkor az a nap az. Nincs semmi bajom ezzel a kerek évfordulóval, de legfeljebb csak szűk családi körben szeretnék ünnepelni"

- mesélte a Borsnak Bea, aki az elmúlt években összesen 15 sugárkezelésen esett át.

"Nincs ok az ünneplésre ebben a helyzetben, amikor a művészemberek közül sokak megélhetése veszélyben van, én pedig közben szorongva várom az első kontrolleredményeimet. Kiválóan érzem magam, remélem, semmi bajom.

Amire megtanított ez a betegség, az az, hogy mindig oda kell magamra figyelni, lehet ez a félév csodálatosan telt és nincs semmi bajom, de ki tudja, hogy a következő félév is ilyen lesz-e"

- nyilatkozott őszintén Bea.

Úgy döntött, hamarosan blog formájában teszi közzé, milyen megpróbáltatásokon kellett átmennie a betegsége miatt, ezzel szeretne erőt adni minden hasonló sorsú nőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.