Döbbenetesen lefogyott Fluor Tomi - Fotó

Forrás: Bertalan Ádám -
fogyás Fluor Tomi rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi nemrég egy interjúban fogyásáról mesélt. 

Fluor Tomi néhány hónapja újra szingli - erről szóltak a hírek nyár elején. A rapper és egykori kedvese annak ellenére szakított egymással, hogy néhány nappal előtte még közös tetoválást csináltattak.

Sokakra jellemző, hogy egy szerelmi csalódás hatására elhagyják magukat, Tomira azonban ez nem igaz. Ő 100%-ig kihasználta a koronavírus-járvány okozta leállást, és szinte csak arra fókuszált, hogy leadja a véletlenül felszaladt plusz kilókat.

"Pont egy dokumentumfilmben néztem vissza magamat, és mondom: ennyire rossz volt a világítás?Vagy a kamera, az objektív, vagy mi lehet ennyire...? Aztán rájöttem, hogy ennyi kamerának nem lehet rossz az objektíve, tehát ennyire nem kövérít a tévé. Ez egy pénteki napon volt, és szombaton már elkezdtem a diétámat" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Azt is elárulta, hogy egy átlagos évben, amikor rengeteg a koncert, sokkal nehezebb lett volna mindezt megvalósítani, mint a mostani időszakban, így ő úgy véli, a 2020-as évet is nyertesként fogja zárni, csak épp más tekintetben, mint eddig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.