A páros a napokban csináltatott közös tetoválást, most viszont Fluor Tomi szomorú hírt osztott meg Instagram-oldalán: Mesivel úgy döntöttek, elválnak útjaik.

Másfél évig volt együtt Flour Tomi és Mesi, a Nyerő Páros című műsorban többször is bebizonyították, hogy remekül tudnak együttműködni. Úgy tűnt, a pár között minden rendben, hiszen a napokban még közös tetoválást is csináltattak. Ám Tomi most az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt: szakítottak.

„Elég érzékeny időt élünk most, nagyon nehéz pillanatokkal, és nem is szerettük volna még ezt közölni, de sajnos a bulvár 'informátorai' rákényszerítettek minket, hogy elmondjuk: A jelenlegi formában a kapcsolatunk a végéhez ért. Nem tűnünk el egymás életéből, a történetünk folytatódik, csak már nem kézen fogva lesz nyerő ez a páros" – írja Tomi. Hozzátette, szerette volna, hogy a sok szép közös emlék ne csak belé, hanem rá is égjen egy tetoválás formájában.

„Csodálatos időszak volt! Nem búcsúzunk, de közben mégis. Szeretnénk hinni benne, hogy van élet együtt a szerelem után is, de most egy kicsit át kell állítódnunk. Sírtunk, és még fogunk is, de arra jutottunk, ezt most meg kell lépnünk, hogy később mindkettőnknek a lehető legjobb legyen" – folytatta az énekes, majd elárulta, fogják még őket együtt látni, csak már nem szerelmes párként.