50 éves lett Gaál Noémi - Így él most az időjós

Forrás: atv -
párkapcsolat szerelem Gaál Noémi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de 50 éves lett Gaál Noémi! A sztár nem szeretne visszatekinteni, inkább előre néz, és izgatottan várja a következő évtizedeket, amelyeket kicsit már másképpen szeretne leélni. Az időjós arról is mesélt, milyen az együttélés kedvesével.

Nem kesereg az 50-es szám miatt Gaál Noémi, hiszen elégedett az életével. Viszont néhány dolgon azért szeretne változtatni a jövőben.

„Azt gondolom, vagyok már egy olyan pontján az életemnek, hogy egy picit letehessem a dolgaimat, többet törődjek a saját igényeimmel. Kevesebb kötelezettséget, kötöttséget szeretnék." – árulta el Blikknek.

Gaál Noémi és új szerelme már több, mint egy éve együtt élnek. Forrás: atv

Az időjós új szerelméről is mesélt, akivel tavaly találtak egymásra.

„Több mint egy éve együtt is élünk, csiszolódunk egymáshoz. Tervezünk, építjük a mi kis saját szeretetteljes közösségünket. Bizalommal vagyunk egymást iránt."

Sajnos Noémi a koronavírus miatt nem tudja úgy megünnepelni 50. születésnapját, mint ahogy szerette volna.
„Önző módon, az is bosszantó, hogy a szülinapomat sem tudom abban a formában megünnepelni, ahogy ezt normális esetben tettem volna. Hiszen jó eséllyel elutaztam volna" - vallotta be a sztár, de azért hozzátette igyekszik majd így is kiélvezni a nagy nap minden percét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.