Máris eljegyezhette 16 évvel fiatalabb szerelmét Ben Affleck - Fotók buktatták le

boldogság fotó Ana de Armas Ben Affleck szerelem eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész, Ben Affleck teljesen kivirult, mióta a gyönyörű színésznő, Ana de Armas az útjába került. A szerelmesek egy éve alkotnak egy párt és csak úgy sugárzik róluk a boldogság. A napokban új, közös filmjük forgatásán készült fotók alapján úgy tűnik, komolyan terveznek egymással. 

A színész, Ben Affleck életébe egy örömteli színfolt a szépséges színésznő, Ana de Armas, aki nagyon jó hatással van a nála 16 évvel idősebb férfira. Affleckről korábban leginkább magánéleti válságáról és alkoholizmusáról cikkeztek a lapok, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy sínre került és végre boldog fiatal szerelme oldalán.

Boldogságukat mi sem bizonyítja jobban, mint az a hatalmas eljegyzési gyűrű, ami Ana ujján tündökölt azokon a fotókon, amelyek legújabb, közös filmjük forgatási szüneteiben készült

- írja a The Sun.

Máris eljegyezte szerelmét Ben Affleck? Forrás: Instagram/ana_d_armas

Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyönyörű gyémánt gyűrű forgatási kellék csupán vagy valóban eljegyezte kedvesét a sármos színész, az viszont biztos, elnézve a fotókat, hogy egy év után is rajongásig szeretik egymást Armasszal.

A sejtelmes fotók megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.