Ana de Armas Ben Affleck szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleckről és a fiatal kubai színésznőről Ana de Amasről azt pletykálják, hogy együtt vannak. Ami igazán jó hír, hiszen a színészről az elmúlt időszakban leginkább magánéleti válságáról és alkoholizmusáról cikkeztek a lapok.

A sármos színésznek tavaly áprilisban lett vége egy futó kapcsolatának, ám úgy tűnik sokáig nem kellettt várnia, hiszen most egy nála 16 évvel fiatalabb lány csavarta el a fejét.

A People magazin szerint a két sztár minden kétséget kizáróan randevúzott, amikor egy privát repülőgéppel Havannában landoltak, ahol a lesifotósok azonnal lencsevégre kapták őket.

Feltehetőleg a Deep Water c. thriller forgatásán kerültek egymáshoz közelebb,aminek 2020 novemberében lesz a premierje. Ana-t pedig hamarosan láthatjuk a mozikban az új James Bond- filmben.

Egyelőre sem Affleck, sem pedig a színésznő nem erősítette meg egyik lapnak sem, hogy ők egy párt alkotnának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.