Döbbenet: ez a két tinédzser 15 évesen vállalt gyereket

Forrás: Shutterstock -
terhesség tinédzser gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cat és párja Grant mindössze 15 éves volt, amikor a lány teherbe esett. Nem tervezték ilyen korán a családalapítást, de az élet másképp hozta, ám nem bánták meg, hogy ilyen fiatalon szülők lettek.

Sokszor bántják azt a fiatal párt, akik kamaszként házasodtak össze és vállaltak gyereket. Sokak szerint ez felelőtlen döntés volt, ám a fiatalok maguk sem így tervezték.

Cat és Grant csupán 15 évesek voltak, amikor a gimiben megismerkedtek, és egymásba szerettek. Ezt követően 8 hónap múlva a tinilány teherbe esett. A pár úgy döntött, hogy megtartják a babát, és összeházasodnak.

Cat bebizonyította, hogy felelősségteljes fiatal hölgy, ugyanis a baba mellett is folytatta tanulmányait, leérettségizett, és szeretne továbbtanulni. Ráadásul még dolgozik is.

"Ennyi idősen gyereket szülni egy nagyon meggondolatlan döntés volt, de ennek ellenére a családunkat nem cserélném el semmiért" – mondta a fiatal anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.