Zseniális konyhai trükk: így lesz érett az avokádó tíz perc alatt

Forrás: Shutterstock -
trükk gyümölcs avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy anya rájött arra, hogyan lehet tíz perc alatt megérlelni az avokádót. A pofonegyszerű trükköt pedig meg is osztotta a nagyvilággal.

Minden avokádó-imádó tudja, hogy olykor nehéz megfelelően érett gyümölcsöt találni. Egy anya azonban rájött, hogy a sütőben hogyan lehet percek alatt fogyaszthatóvá varázsolni az éretlen darabokat is.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Korábban azt javasolták, hogy az avokádót alacsony hőmérsékleten kell sütőbe tenni, ha túl kemény és nem áll készen a fogyasztásra. Ám az anya forró levegős légsütőbe tette a hagyományos helyett, és az eredmény sokkal jobb lett.

Előtte fóliába csomagolta a gyümölcsöt, majd 200 fokra állította a gépet, és tíz percig sütötte.
Ezután pedig hagyta kihűlni.
Az internet népe borzasztó hálás volt az ötletért, ugyanis sokaknak bevált – írta a Daily Star.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.