Durván beszóltak kommentben Tokár Tominak, kirúgták a munkahelyéről a nőt

Tokár Tomi kommentelők kirúgás
Kifejezetten sértő megjegyzéseket tett Tokár Tomira egy kommentelő. A sztár kitette a hölgy nevét és kommentjét az Insta-sztorijába, amit meglátott az illető főnöke, és azonnal kirúgta.

Nem rég Tóth Gabival esett meg, hogy valaki durván becsmérelte őt kommentben, majd később az illetőt kirúgták a munkahelyéről. Emiatt sokan támadták is az énekesnőt.
Tokár Tomival is valami hasonló történt, a sztár a YouTube csatornáján mesélte el a történetet.

„Volt egy nagyon durva sztori, ezt még nem meséltem el, nem is akartam. Egyszer kaptunk egy nagyon durva nyilvános kommentet, teljes névvel, fotóval és én ezt kiraktam InstaStoryba, mert tudtam, hogy az a bizonyos ember hol dolgozik és mondtam, hogy ilyen nincs a földön, hogy egy ilyen ember ilyen helyen dolgozik és ilyet kommentel valakinek nyilvánosan.

És ezek után, én nem csináltam semmit, pár nap múlva felhívnak az állami szervtől, ahol dolgozott, hogy a hölgy már nem dolgozik náluk és hogy elnézést kérnek a nevében és elhatárolódnak ettől a stílustól.

Nem tudtak megegyezni, hogy hogyan lehet egy ilyen felelős munkakörben dolgozni és egy ilyen kommentet írni. Hát, igenis van szankció és van hatása annak, hogy az ember mit csinál az interneten"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.