Tiszta vizet öntött a pohárba Tóth Gabi: Nem rúgattam ki senkit!

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi kommentelők reakció rágalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy borzalmas üzenetet kapott egyik követőjétől Tóth Gabi körülbelül másfél évvel ezelőtt, amelyben Gabi pocakjában lévő kislánya halálát kívánta. 

Tóth Gabi másfél évvel ezelőtt borzalmas üzenetet kapott az egyik követőjétől, amelyben a férfi születendő kislánya halálát kívánta az énekesnő egyik bejegyzése alatt. A hozzászólás teljesen kikészítette, ezért drasztikus lépésre szánta el magát: letiltotta a kommenteket.

Tavaly év végén azonban az a pletyka kelt életre, hogy Gabi a koronavírus idején, karácsony előtt kirúgatta azt az embert, aki írásban a gyermeke halálát kívánta. Többen a férfi mellé álltak és az énekesnőt támadták. Gabi eddig bírta szó nélkül az esetet, most egy blogbejegyzésben öntött tiszta vizet a pohárba.

Tóth Gabi reagált az őt ért vádakra Instagram/Tóth Gabi

"Az utóbbi hetekben a csapból is az folyik, hogy én „kirúgattam valakit az állásából a szeretet ünnepe előtt, ráadásul Covid idején". Na akkor tegyük ezt tisztába egy kicsit.

Amennyiben valaki elolvasta a cikkeket is, nem csak a címeket, akkor talán értelmezte a szöveget, miszerint várandós voltam, amikor ez történt. A koronavírusról akkor még nem is hallottunk. A karácsony is messze volt még, hiszen Hannikám december első napjaiban született.

Éles logikával kikövetkeztethetjük és kijelenthetjük, hogy az a „szegény ember" nem Covid idején, és nem a szeretet ünnepe előtt veszítette el az állását közel másfél éve..." - olvasható a csalad.hu oldalon Gabi blogjában.

Az énekesnő azt is kifejtette, hogy ő nem kérte, hogy bocsássák el a férfit, csak szeretett volna beszélni vele és személyesen megkérdezni, miért kívánt ilyen borzalmakat a családjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.