Radics Gigi: „Nem került el a terhesség utáni depresszió"

depresszió terhesség Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi örül, hogy fiatalon lett anyuka, és a holnap megjelenő HOT! magazinban azt is elárulja, hogy vannak még gyermekvállalással kapcsolatos terveik.

„Áron nagy álma, hogy három gyerekünk legyen; én az első után azt mondom, egy kicsit várjunk ezzel. Nem a szülésélmény volt a legnehezebb része, hanem amikor hazamentem, és az első héten realizáltam, hogy mostantól fogva teljes mértékben gondoskodnom kell erről a kisemberről. Sokként ért!" – meséli az énekesnő, aki hamarosan új, Egy vagy velem című dalával jelentkezik, melyben az Attraction Performances Produkció árnyéktánca is látható lesz.

„Sokan nem merik kimondani, hogy vannak olyan napok, amikor nagyon kemény: izgulsz, nehogy félrenyeljen, de akár egy kúp beadása is óriási feladatnak számít. Ahogy teltek a hetek, én is megerősödtem, és egyre több önbizalmam lett anyaként, viszont valószínűleg nem került el a terhesség utáni depresszió" – teszi hozzá Gigi, aki a csütörtökön megjelenő HOT!-ban többek között arról is mesél, hogy ki segít neki legtöbbet a Bella Szofia körüli teendőkben.

Gigi a friss HOT!-ban még többet is mesél a mindennapjaikról – keressétek a lapot a megszokotton kívül digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.