Megható! Egy éve hunyt el Naya Rivera - így emlékeztek meg róla a Glee sztárjai

Glee (sorozat) videó emlékezés Naya Rivera évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító, ahogyan a népszerű sorozat, a Glee stábja Naya Rivera és az általa alakított Santana Lopez előtt tisztelgett a GLAAD Awards során.

A 10. évfordulóját ünnepelték annak, hogy Santana felvállalta nemi identitását a műsorban. A találkozón elhangzott, hogy a Naya által játszott karakter úttörő volt ebben a témában, többeket, köztük latin nőket is inspirált jelenlétével - írja a Daily Star.

Demi Lovato az alábbiakat mondta az eseményen.

"Mindig is nagyra tartom majd azt a lehetőséget, hogy Naya barátnőjét, Danit játszhattam a Gleeben".

Ezt követően Naya Rivera egykori színésztársai is felszólaltak a Zoom-értekezleten, ahol dicsérték őt és számos közös emléket idéztek fel. Többek között Jane Lynch, Jenna Ushkowitz és Matthew Morrison is megszólalt.

Naya édesanyja is részt vett az online eseményen, ahol elmesélte azt a történetet, amikor a lánya elárulta neki, hogy leszbikus lesz a karaktere a sorozatban.

"Amikor Nayának azt mondták, Santana leszbikus lesz, felhívott, hogy elmondja nekem, én pedig megkérdeztem, mit érez ennek kapcsán. Azt válaszolta, nagyon jó érzései vannak a leszbikus karakterrel kapcsolatban. Kevesen tudtuk, hogy az LMBTQ közösségben oly sok emberre kihat majd a karaktere" – nyilatkozta Yoland Previtire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.