Kendall Jenner őszinte vallomása: szorong és néha úgy érzi, nem bírja tovább

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
Kendall Jenner függőség közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Instagram-sztár, Kendall Jenner arról mesélt egy Vogue interjúban, hogy úgy érzi, mostanában függőséget okoz számára a közösségi média. Úgy érzi, erről beszélnie kell, mert biztos abban, hogy sokan tudnak vele azonosulni.

Kendall Jenner úgy érzi, hogy minél többet bámulja a telefonja kijelzőjét, annál inkább elveszíti a kapcsolatot a saját testével és a valósággal, ami körülötte zajlik. A sztár egyelőre nem látja ebből a kiutat, hisz egyike a legtöbb követővel rendelkező celebeknek, 163 millió követője van az Instagramon és 31,4 millió követője van a Twitteren. Kendall-t elkeseríti, hogy az emberek pillanatok alatt képesek ítélkezni felette - írja a Daily Mail.

Kendall Jenner Forrás: Getty Images

- panaszkodott a sztár, aki sokat szorong a közösségi média miatt. Sokszor azt érzi, hogy semmit sem tud igazán jól csinálni és néha úgy gondolja, nem bírja tovább. A sztár már egészen fiatalon, 8-10 éves korában elkezdett szorongani: nehezen lélegzett, mely a hírnév növekedésével egyre rosszabb lett.

- vallott őszintén állapotáról Kendall.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.