Berki Mazsi válaszolt Pamelának, miután az kiteregette a szennyest: ezt üzente

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
Hódi Pamela Mazsi per gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela hosszú posztban osztotta meg, mi a helyzet a gyermekelhelyezési perrel. Erre válaszolhatott Mazsi az Instagramon. 

Sokáig nem nyilatkozott Hódi Pamela arról, miként áll a gyermekelhelyezési per, de néhány napja betelt nála a pohár és hosszú Instagram-posztban osztotta meg, hogyan állnak az üggyel jelenleg. Ebből kiderült, hogy a hosszas egyeztetések után sikerült már egy megállapodást aláírniuk Berki Krisztiánnal, de az apa megszegte azt. Leszögezte azonban, hogy a poszttal nem szeretne sárdobálásba kezdeni.

Berki Mazsi reagált Pamela kijelentéseire Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Berki Krisztián az említett posztra nem reagált, azonban a várandós felesége, Berki Mazsi kitett néhány idézetet, ami könnyen lehet, hogy Pamelának szól.

"Legyél jó ember, de ne vesztegesd az idődet arra, hogy ezt bizonygasd" - szól az egyik. "Nem szereti az élet a hazugságot! Hazugsággal csatát nyerhetsz, de háborút nem" - írta egy másik Instagram-sztoriban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.