Hódi Pamelánál betelt a pohár, és hosszú posztban üzent Berki Krisztiánnak

Forrás: Hódi Pamela, Instagram -
pereskedés Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke bíróság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela eddig nem nyilatkozott a gyermekelhelyezési perről, de most megtörte a csendet, és hosszú posztban írt Nati édesapjáról, és arról, hányadán állnak most. 

Bár látszólag Berki Krisztián és Hódi Pamela teljesen különváltak, és új életet kezdtek, úgy tűnik, a háttérben forranak az indulatok, és nem tudnak megegyezni Natiról. Berki Krisztián és Mazsi közös gyermeküket várják, Pamela pedig nemrégiben adott életet második kislányának, Nati ügyével kapcsolatban nem jutnak dűlőre.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, a sztáranyuka azért állt bíróság elé, mert magának akarja a teljes felügyeleti jogot Nati felett. Bár Pami eddig hallgatott a tárgyalásról, ezúttal egy hosszú Instagram-posztban mesélte el, hol áll az ügy most.

- írta a poszt mellé Pamela, amelyből kiderül, hogy több mint fél évig jártak egyeztetésekre, és aláírtak egy megállapodást, amit Berki megszegett. A kétgyermekes modell lapozgatós posztját már több mint 26 ezren kedvelték, és több híresség is kiállt mellette.

- írta Kárpáti Rebeka, aki nem régiben arról beszélt, hogy komoly döntést fontolgat.

"Sajnálom, hogy nincs Krisztián mellett egy olyan ember, aki jó belátásra bírná őt" Forrás: Hódi Pamela, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.