Ledöbbentek a rajongók Gáspár Bea legújabb fotója láttán: "Jól ki van kerázva kérem szépen" - Fotó

Facebook -
fotó fogyás rajongók Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea csak úgy sugárzik a fotóin, amit főként annak köszönhet, hogy életmódot váltott és megszabadult a súlyfeleslegétől. Sokkal fittebbnek, egészségesebbnek érzi magát, amit a rajongói is látnak rajta és rengeteg bókkal halmozzák el a kétgyermekes édesanyát. 

Gáspár Győző felesége, Bea már több mint egy éve átesett a gyomorszűkítő műtéten, ami után sokat fogyott, de mostanában csak úgy sugárzik. A rajongóknak is feltűnt, hogy úgy néz ki, mintha sokkal vékonyabb lenne.

Bea az egyik kommentelőnek válaszolva elmondta, hogy jelenleg 70 kilóra beállt a súlya, de a műtétet továbbra is a legjobb döntésének tartja, hiszen a súlyfeleslege mellett egészségügyi panaszainak is búcsút intett.

"Cukorbetegség, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alultermelés, ízületi gyulladás, vizesedés és alacsony vérnyomás. Ezeknek a kombója azt eredményezte, hogy nem tudtam fogyni, pedig sok mindent próbáltam. Most viszont a hormonháztartásom rendbejött, nem vizesedem, és már nem is fogyok. 70 kg vagyok és helyreállt minden rossz értékem: inzulin, pajzsmirigy"

- válaszolta.

Legújabb fotójától pedig egyenesen elállt a rajongói szava, nem győzték dicsérni a kiváló formában lévő asszonyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.