Szívdöglesztő pasi lett Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb fiából - Fotó

életmódváltás Schobert Norbert egészséges életmód Schobert Norbika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbika, Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb fia duci kisfiúként él az emlékezetünkben. Sokat csúfolták is emiatt, de ennek vége, Norbika hatalmasat változott az elmúlt 3 évben.

Schobert Norbi büszke legidősebb fiára, amit Norbi update Instagram-oldalán osztott meg a követőkkel. Norbika teste az elmúlt három évben hatalmas változáson ment keresztül. Az eredetileg duci kisfiút sokat kritizálta az ország és a szülőket is sok támadás érte, miképpen lehetséges az, hogy épp a saját gyermeküket nem akarják lefogyasztani.

Rékáék azonban nem akartak semmit Norbikára erőltetni, a változás pedig megtörtént magától. Norbika elkezdett edzeni, sokat fut édesanyjával és az egészséges életmódnak köszönhetően igazi szívdöglesztő tini lett belőle.

- írta Schobert Norbi Instagram-oldalán.

Norbi az idén ballagott el és édesanyjától csodás ajándékot kapott: kettesben repültek el Rómába, ahol különleges napokat töltöttek el együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.